Noul sistem de operare, Windows 8, face furori!
+7
L!
Ada
iNNNpeCabLe.
Lycan
Ulrick
FastCode
Rawr
11 participanți
:: Colţul discuţiilor :: Tehnologie
Pagina 1 din 1
Noul sistem de operare, Windows 8, face furori!
Iată că nu a trecut mult timp de când cei de la Microsoft au anunţat logo-ul viitorului sistem de operare şi acesta a arătat o mare statistică: 11 copii de Windows 8 pe secundă, circa 1 milion de descărcări în doar 24 de ore. Noul design al logo-ului, nu face decât să aducă în evidenţă numele sistemului, şi anume Windows(fereastră). Windows 8 vine cu o groază de actualizări şi facilităţi uimitoare: - Se deschide în 8 secunde; - Are un antivirus integrat; - S-a renunţat la vechiul "Start", acum fiind afişate doar data şi ora; Toate acestea, dar şi multe altele fac din Windows8 o nouă "tehnologie" din `95 şi până astăzi. Dacă v-a uimit, puteţi descărca versiunea Beta de aici. |
Re: Noul sistem de operare, Windows 8, face furori!
Se deschide in 8 secunde?...
Mai bine ii pune numele Windows 30 sau Windows 1minut...
Nu cred ca va fi mare lucru, doar alt sistem de operare care consuma multe resurse.
Mai bine ii pune numele Windows 30 sau Windows 1minut...
Nu cred ca va fi mare lucru, doar alt sistem de operare care consuma multe resurse.
Intradevăr, ocupă mult spaţiu , dar să nu uităm capacităţile acestui sistem de operare. În ziua de azi lumea este tot mai importantă, iar o deschidere a windows-ului în 8 secunde reprezintă o performanţă, şi totodată o pierdere de timp inutil în care aşteptăm mult timp să se deschidă pc-ul.
...nu stiu ce sa zic am folosit si eu o varianta...si se misca destul de bine eu sunt multumit de cum se misca windows 8
Din cate am auzit , acest windows incarca doar resursele de care are nevoie , in comparatie cu windows 7 / vista / xp , care incarca toate resursele , indiferent daca le folosim sau nu .
Lycan- Mesaje : 142
Puncte : 277
Localizare : Mă puteți contacta pentru orice nelămurire! -- Romania
Reputatie : 1
Interesant are multe nautati fata de windows-urile precedente
iNNNpeCabLe.- Mesaje : 67
Puncte : 67
Localizare : Craiova
Reputatie : 0
Şi are emblema apropiata cu primul Windows! Windows 95,dacă nu mă înşel.
Ada- Mesaje : 30
Puncte : 39
Haha, ati auzit? Acel joc: "Cut the rope" este creat doar folosind HTML5 si Javascript. Foarte tare.
Oricum, nu voi folosi niciodata, cred, Widows 8.
Oricum, nu voi folosi niciodata, cred, Widows 8.
Interesantă producţie a celor de la Microsoft , dar voi rămâne la Windows 7 :p !
SpawnDesign ;o- Mesaje : 31
Puncte : 39
Incredibil , nu ştiam că se poate deschide în "8 secunde" , am rămas impresionat , felicitări echipei de la "Microsoft"
Da, a fost pus spre download încă de la lansare. Link-ul se află în primul meu post.
A aparut deja Release Preview (se poate descarca de pe site-ul oficial Microsoft) , ultima versiune beta, dupa care va urma versiunea oficiala. Windows 8 ruleaza foarte bine , se deschide foarte rapid (in mai putin de 8 secunde ) .
:: Colţul discuţiilor :: Tehnologie
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum