Care este jocul vostru preferat?
+4
Winsper
Lycan
Chelios
Rawr
8 participanți
:: General :: Jocuri şi amuzament
Pagina 1 din 1
Care este jocul vostru preferat?
Salutare,
Întrebarea este una simplă: Care este jocul vostru preferat?
Eu personal, am început să joc Cabal Online. Un joc captivant, care îţi oferă posibilitatea de a avea un caracter, cu care să avansezi în level, până la 181. Ei bine, logica e simplă: Faci misinui, capeţi experienţă, creşti în level.
Odată cu level-ul, apar şi noile atacuri(skkil-uri), noile armuri şi săbii şi noile facilităţi.
Întrebarea este una simplă: Care este jocul vostru preferat?
Eu personal, am început să joc Cabal Online. Un joc captivant, care îţi oferă posibilitatea de a avea un caracter, cu care să avansezi în level, până la 181. Ei bine, logica e simplă: Faci misinui, capeţi experienţă, creşti în level.
Odată cu level-ul, apar şi noile atacuri(skkil-uri), noile armuri şi săbii şi noile facilităţi.
Re: Care este jocul vostru preferat?
Salutare ,
Jocul meu preferat online este ConQUIZtador , este un joc de cultură generală...
Jocul meu preferat online este ConQUIZtador , este un joc de cultură generală...
Hmmm... ConQUIZtador, mă jucam şi eu într-o perioadă, însă m-am lăsat de acest joc, dacă pot spune aşa. M-a atras pe moment, iar apoi, a încetat această "atracţie".
Oricum, el este un joc frumos în mare, însă doar atât, din punctul meu de vedere.
Oricum, el este un joc frumos în mare, însă doar atât, din punctul meu de vedere.
Jocul meu preferat este Counter-Strike.
Bineinteles, intru si ma joc din "an in paste", deoarece timpul nu-mi permite..
Bineinteles, intru si ma joc din "an in paste", deoarece timpul nu-mi permite..
Lycan- Mesaje : 142
Puncte : 277
Localizare : Mă puteți contacta pentru orice nelămurire! -- Romania
Reputatie : 1
Buna ziua,Jocul pe preferat online este Project Blackout.Este un joc shoter care treci leveluri/misiuni .In care iti cumperi arme.Este un joc captivant,il recomand
Eu momentan m-am apucat de Metin2.
Dady- Mesaje : 9
Puncte : 9
Reputatie : 0
Hmm... şi eu jucam Metin2 odată. Eram tare pasionat de joc, aveam multe ore jucate. Cred că eram pe la level 35... războinic. Ce level ai?
Ahh... uitasem să precizez că jucasem Metin2 Ro Oficial. Acum cu serverele astea private, ai toate facilităţile, animale noi de călărit, arme, armuri ba chiar şi skill-uri...
Salutare ,
Şi eu joc CS ( Counter-Strike 1.6 ) lafel la Lycan.Apropo Lycan , poate ne întalnim la un Counter-Strike într-o sâmbătă , Duminică.Dacă vrei contactează-mă prin MP
Şi eu joc CS ( Counter-Strike 1.6 ) lafel la Lycan.Apropo Lycan , poate ne întalnim la un Counter-Strike într-o sâmbătă , Duminică.Dacă vrei contactează-mă prin MP
De azi am inceput sa joc CrossFire.Este la fel un Shooter care imi place,care o sa incepa sa joaca sami dea pm sai dau 2 coduri
Jocul meu preferat este undefined syntax, L! don't play anything.. Serios...
Jocul meu preferat este Metin2 care il joc de vreo 1 an jumate pe Metin2 Ro.
BOOM- Mesaje : 22
Puncte : 25
Reputatie : 1
Multi inainte.BOOM a scris:Jocul meu preferat este Metin2 care il joc de vreo 1 an jumate pe Metin2 Ro.
Jocul meu preferat este Metin2 .
Mr.Keeks- Mesaje : 8
Puncte : 8
Reputatie : 0
Subiecte similare
» Care este culoarea voastră/dvs. preferată?
» Animalul preferat de companie.
» Script care va anuleaza Click Dreapta pe forum.
» Animalul preferat de companie.
» Script care va anuleaza Click Dreapta pe forum.
:: General :: Jocuri şi amuzament
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum