Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Deschiderea unui fisier psd

3 participanți

In jos

Deschiderea unui fisier psd  Empty Deschiderea unui fisier psd

Mesaj Scris de vladbcr Dum Mar 04, 2012 4:51 am

Un fişier PSD este straturi de a modifica cu uşurinţă fişierul imagine. Acesta conţine toate sursele de imagine pentru şablonul dvs. de web design. Pentru a gestiona fişiere de acest tip aveţi nevoie de software-ul Adobe Photoshop instalat pe computer. Puteţi face orice fel de personalizare folosind Adobe Photoshop, deoarece acest instrument puternic vă permite să modificaţi textul, culorile imagine, sau adăuga propriile fotografii la şablonul dvs. de web design şi de a salva datele imaginii optimizate pentru web.

Primul pas pentru gestionarea PSD fişierul dvs. este de a se deschide cu Adobe Photoshop. Este destul de uşor. Pentru a deschide fişierul PSD trebuie să selectaţi "File / Open" din partea de sus a meniului şi navigaţi la locaţia fişierului PSD. Un mod mai simplu de a deschide fişierul este de drag-and-drop-l de la browser-ul fişierul dvs. la Adobe Photoshop fereastră. De asemenea, dacă fişierele PSD de pe computer sunt asociate cu software-ul Photoshop, puteţi face dublu clic pe ea doar în browser fişierul dvs., iar acesta va fi deschis şi gata de utilizare.

NOTA: Daca in pc-ul dvs. nu se afla fonturile care le are fisierul psd acestea vor fi inlocuite cu altele.

vladbcr

Mesaje Mesaje : 3
Puncte Puncte : 20
Varsta Varsta : 35
Localizare Localizare : Targu-Jiu
Reputatie : 0

http://www.designart.hitforum.ro

Sus In jos

Deschiderea unui fisier psd  Empty Re: Deschiderea unui fisier psd

Mesaj Scris de Lycan Lun Mar 05, 2012 9:39 am

Bun tutorialul , pentru începători .
Lycan